Föreläsningar

Sedan 2004 har Inti Chavez Perez varit en uppskattad föreläsare inom fälten sex och samlevnad samt jämställdhet. Han har föreläst i vitt skilda miljöer runtom i Sverige, från ungdomsgården i Kärra till Regeringskansliet i Stockholm. Med värme och fingertoppskänsla tar han upp ämnen som är viktiga för människor och samhälle.

Om föreläsningarna
Föreläsningarna är om 45-60 minuter. Uppdragsgivare har olika behov. Därför skräddarsys föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål. Mejla till info@intichavezperez.se för att komma i kontakt med Inti Chavez Perez och beskriva uppdraget.

Inti Chavez Perez är en rutinerad föreläsare som är van att möta olika målgrupper. Förutom att prata med elever utbildar han även lärare, barnmorskor, tjänstemän samt andra yrkesgrupper med intresse för sexualitets- och jämställdhetsfrågor.

Arvode
Arvodet avgörs av förberedelsernas omfattning. Kontakta Inti Chavez Perez för en offert. Alla seriösa författare i Sverige följer Författarförbundets rekommendationer för arvoden vid framträdanden.

Vid stora arrangemang, till exempel en konferens arrangerad av ett landsting är minimiarvodet 16400 kr.

Att förbereda en föreläsning som håller hög kvalitet tar tid. Därför undanbedes alla uppdrag med arvode under 10000 kr.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>