En medryckande föreläsning om hbtq-frågor och om hur människor stridit för sexuell frihet i århundraden. Kanske är människor inte så olika som många tror? Föreläsningen är skriven med unga personer i åtanke och har hållits på skolor, bibliotek och pridefestivaler – även för vuxen publik. Många arrangörer har blivit glada för att föreläsningen engagerar även ungdomar som annars skulle känna motstånd för ämnet.
45-60 minuter.

För dig som…
För dig som vill arbeta mot heteronormativa föreställningar samt synliggöra och stärka hbtq-personer.

Bokning
Boka Inti Chavez Perez som föreläsare genom att mejla kennet.klemets@forfattarcentrum.se. Berätta vilka datum som intresserar dig, samt vilken föreläsning, så kontaktar vi dig.

Allmänna villkor
Villkoren vid bokning kan du läsa här.

Pressbilder
Arrangören har rätt att använda pressbilder i sin marknadsföring av evenemanget.

Arvoden
Vid skolföreläsningar för elever är arvodet följande: 15.000 kr för att föreläsa en gång, 18.000 kr för att föreläsa två gånger och 20.000 kr för att föreläsa tre gånger. Skolföreläsningar för elever är momsbefriade. Om arrangören ej är en skola tillkommer moms.

Kostnad för resa och logi tillkommer vid samtliga föreläsningar.

Tidigare kunder
Exempel på nöjda kunder som anlitat Inti Chavez Perez är Skolverket, KulturrådetStadsledningskontoret i Stockholms Stad, Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stadLänsstyrelsen i Örebro Län och Landstinget Sörmland.