Tänk om allt du hört om oskulden är fel?

Vad säger film, böcker och kompisar om oskulden? Tänk om inget av det är sant?

Den här föreläsningen tar med publiken på en resa i världen och genom historien. Det kommer att handla om krav kopplade till sex, om mödomshinna, oskuldstester, Twilight-filmerna, religion och unga människors livsöden i Sverige idag.

Med den här föreläsningen vill sexualupplysaren Inti Chavez Perez få publiken att ifrågasätta den makt som ideal om oskuld har i våra liv. Inti Chavez Perez har skrivit Snacka om oskulden! som är den första faktaboken om oskulden som ges ut i Sverige.

Tidsåtgång 45 minuter. Går att kombinera med ytterligare 45 minuter Frågelåda om sex och relationer.

För dig som...
För dig som vill arbeta mot oskuldsnormer, könsstereotyper, hedersnormer och heteronormativa föreställningar.

Bokning
Boka Inti Chavez Perez som föreläsare genom att mejla kennet.klemets@forfattarcentrum.se. Berätta vilka datum som intresserar dig, samt vilken föreläsning, så kontaktar vi dig.

Allmänna villkor
Villkoren vid bokning kan du läsa här.

Arvoden
Vid skolföreläsningar för elever är arvodet följande: 15.000 kr för att föreläsa en gång, 18.000 kr för att föreläsa två gånger och 20.000 kr för att föreläsa tre gånger. Skolföreläsningar för elever är momsbefriade.

Övriga arrangörer kan kontakta kennet.klemets@forfattarcentrum.se och berätta om sin verksamhet och budget för att få ett individuellt pris.

Kostnad för resa och logi tillkommer vid samtliga föreläsningar.

Pressbilder
Arrangören har rätt att använda pressbilder i sin marknadsföring av evenemanget.

Tidigare kunder
Exempel på nöjda kunder som anlitat Inti Chavez Perez är Skolverket, KulturrådetStadsledningskontoret i Stockholms Stad, Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stadLänsstyrelsen i Örebro Län och Landstinget Sörmland.