På alla hjärtans dag 2020 släpps Inti Chavez Perez nya bok Snacka om oskulden!

Det är den första faktaboken om oskulden som ges ut i Sverige. Den här föreläsningen tar avstamp i boken.

Med föreläsningen vill Inti Chavez Perez få ungdomar och vuxna att tänka på vilka ideal som finns om oskuld. Vad säger film, böcker och kompisar om oskulden? Och tänk om inget av det är sant?

Föreläsningen tar med publiken på en resa i världen och genom historien. Det kommer att handla om mödomshinna, oskuldstester, Twilight-filmerna och ett kvinnligt genombrott i det antika Rom som satte oskulden i gungning.

Tidsåtgång 45 minuter. Föreläsningen kan schemaläggas som något längre, för att tillåta deltagarna att ställa frågor.

För dig som…
För dig som vill arbeta mot oskuldsnormer, könsstereotyper, hedersnormer och heteronormativa föreställningar.

Bokning
Boka Inti Chavez Perez som föreläsare genom att mejla kennet.klemets@forfattarcentrum.se. Berätta vilka datum som intresserar dig, samt vilken föreläsning, så kontaktar vi dig.

Allmänna villkor
Villkoren vid bokning kan du läsa här.

Pressbilder
Arrangören har rätt att använda pressbilder i sin marknadsföring av evenemanget.

Arvoden
Vid skolföreläsningar för elever är arvodet följande: 15.000 kr för att föreläsa en gång, 18.000 kr för att föreläsa två gånger och 20.000 kr för att föreläsa tre gånger. Skolföreläsningar för elever är momsbefriade. Om arrangören ej är en skola tillkommer moms.

Kostnad för resa och logi tillkommer vid samtliga föreläsningar.

Tidigare kunder
Exempel på nöjda kunder som anlitat Inti Chavez Perez är Skolverket, KulturrådetStadsledningskontoret i Stockholms Stad, Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stadLänsstyrelsen i Örebro Län och Landstinget Sörmland.