Jag måste fundera lite på vad jag vill med min blogg. När jag startade den var mitt syfte att framför allt skriva för mina vänner och bekanta. Men i förra veckan länkades min blogg från en främlingsfientlig sajt och jag har fått en del obehagliga kommentarer.

Vill jag fortsätta blogga även om det innebär otrevlig uppmärksamhet? Bör jag kanske lösenordsskydda hela bloggen?

Jag måste fundera på det. Tills vidare har jag lösenordsskyddat min förra bloggpost. I den nämnde jag att jag varit nära att bli utsatt för våld dagen innan Nationaldagen. Det var en obehaglig händelse, och jag antar att obehagliga kommentarer om den händelsen därför tar rätt hårt.

Förresten, tack för alla era fina meddelanden på Twitter och Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *