20120903-131808.jpg

Kolla in mitt leende! Jag har just fått veta att jag kommit in på högskoleutbildningen Andrologi – om mannen och hans sexualitet.

20120903-132258.jpg
Genom utbildningen kommer jag få lära mig hur man kliniskt behandlar mäns sexuella problem, men jag kommer också att få mer avancerad kunskap om manskroppen, till exempel hur hormoner fungerar. Det här kommer att ta mig till en helt ny nivå som sexualupplysare!

Jag kommer att plugga sida vid sida med läkare, psykologer och sjuksköterskor. Fatta att jag, en journalist, antogs till utbildningen när behandlande vårdpersonal i hela Sverige sökt och det bara fanns 25 platser!

PS. Den färgglada tröjan jag har på bilden är en lusekofta som jag använder för att det är så kallt på kontoret. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *