Boka

Mejla kennet.klemets@forfattarcentrum.se. Berätta så utförligt du kan om era önskemål, så kontaktar vi dig.

Media

Medieförfrågningar om Respekt, en sexbok för killar skickas till emili@alfabeta.se.

International queries

Send interview requests to the press office of Inti Chavez Perez’s publisher in your country, and cc kaisa@ahlanderagency.com.

Pressbilder

Bilderna nedan är fria att användas av press och arrangörer i sammanhang som har att göra med Inti Chavez Perez böcker.

Foto: Anna Svanberg.

 

 

 

   

3 kommentarer till “Kontakt & pressbilder”

 • Jag tog med mig boken ”respekt” och visade den till min pojke (13). Hans svar var: Mamma, jag är upplyst.
  Men då ville han inte att jag skulle ta tillbaka boken till biblioteket …
  Efter att han förtärde det, läste jag det också. Jag är glad.
  – Utan tabuämnen, allt som intresserar
  – Föremål för respekt, utan kompromisser
  – Allt formulerat tydligt och förståeligt
  Jag önskar att jag hade en sådan bok när jag var ung.
  Tack så mycket Inti.
  Vänliga hälsningar från Schweiz 🙂

 • Jag har aldrig någonsin skrivit något till någon men jag har heller ALDRIG blivit så förbannad och förödmjukad som kvinna.
  Vad ger dig rätt att ändra något i språket för en MINORITET du kan inte vara riktigt funtad. Jag tror fan i mig att jag exploderar av ilska.

 • Hej!
  Jag såg debatten du hade med Ivar Arpi på SVT. Inledningsvis vill jag säga att du har en väldigt god etik och moral. Du står upp för en minoritet som känner sig underminerad i ett samhälle som präglas av det ”normativa”, alltså att det finns två biologiska kön.

  Du diskuterar vad som är verklighet och inte. Att inte kunna använda sig av kön inom sjukvården är direkt problematiskt och overkligt. Oavsett könskorrigering, eller inte så kommer kroppen reagera olika på sjukdomar och smärtor utefter det könet man föddes som. Kvinnor och män löper olika risk för olika sjukdomar. Det som sker invärtes förändras inte. Skelettet förblir en kvinnas/mans skelett. En sjuk person kan behöva ta olika starka doser av medicin beroende på hur kroppen i sig fungerar osv.

  Jag förstår inte varför du anser att du har rätten att tala för både män OCH kvinnor? Du är man själv. Feminist skulle jag också anta? Varför då agera som talesperson för kvinnor? Det finns många kvinnor som är oerhört stolta över sitt biologiska kön. Varför sudda ut det?

  I debatten diskuterade du ju också personer som genomgått en könskorrigering. Ska vi sudda ut att det finns män och kvinnor som är stolta över att ha genomgått en både fysisk och socialt svår förändring? Varför skulle det vara så akut fel att vara född som kvinna eller man, även efter en korrigering?
  Det blir nästan som att du inte vill att detta mod ska synas i samhället.

  Samtidigt har du inte gjort en könskorrigering själv, så vad ger dig rätten att vara deras talesperson i en debatt? Du har väl lika lite erfarenhet av det som jag och andra män?

  Ett verkligt stort problem är att män tar för sig alldeles för stora roller, där de inte är stora nog att fylla ut kavajen eller klänningen. Att man talar on behalf av en grupp eller i detta fall, kön vilket man själv inte tillhör.

  Verkligheten är inte Bolibompa där alla är nöjda och glada. Verkligheten är att människor går igenom svåra saker och att vissa är modiga nog att inte påverkas av vad som anses vara normativt.

  Sudda inte bort folk. Visa istället att man kan vara stolt som fan över vem man är och vad man genomlevt.

  Vänliga hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *