Varje år har Kärrtorps gymnasium KÄR-dagen då eleverna får diskutera viktiga livsfrågor. I år var jag inbjuden som talare.

Min föreläsning handlade om myter om sexualitet och hur myterna påverkar människor på negativa sätt. Bildläraren Helena Lindblom tog bilder under dagen.

Elever från språkintroduktionsprogram

Med skolans sprint-elever hade jag en mindre sammankomst. Eleverna fick exakt samma innehåll, men på lättare svenska. Lätt svenska innebär ofta att tempot måste sänkas för att försäkra sig om att alla elever hänger med. Men det betyder inte att nivån på innehållet sänks.

Jag fick många bra frågor från eleverna. Tack till er som vågade ställa frågor! Efter föreläsningen gick en av eleverna raka vägen till bibblan för att låna min bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *