Jag hyr ut min sparsmakat möblerade tvåa i Skärholmen! För den som söker ett ljust och nybyggt boende kommer här en rundtur:

Lägenheten har öppen planlösning. Vardagsrummet ligger i ett hörn med fönsterläge på två sidor. I vardagsrummet finns en soffplats, en matplats och rejäla bokhyllor.

Köket är komplett med mikrovågsugn, porslin, kastruller, stekpannor med mera. Skulle du vilja ha plats med egen köksutrustning så kan jag ta bort min.

I sovrummet finns en säng som är 160 cm bred för den som är kräsen med sovyta! Dessutom rymliga garderober. En av garderoberna behåller jag gärna, där finns bland annat sängkläder som hyresgästen kan låna ifall den inte själv har tillräckligt stora. Städskåp finns också i sovrummet, med bland annat dammsugare.

I det rymliga badrummet finns tvättmaskin, torktumlare och torkställ!

Balkongen är fantastisk på sommaren. Här har jag spenderat många middagar och solnedgångar.

Lägenheten har 54,5 kvadratmeter i boyta och har väldigt bra ljusinsläpp. Den ligger på 7:e våningen i ett hus som ligger på gränsen till ett grönområde som är fantastisk för joggingturer. Dessutom finns Mälaren på gångavstånd för den som gillar att bada på sommaren. Här kan du se lägenheten på en karta.

Hyran är på 5500 kr, då ingår varmvatten.

Inflyttning från 1 februari, eller senast 1 mars. Anmäl ditt intresse genom att mejla till intichavez@gmail.com. Förtur till ordningsam person som har stabil ekonomi och vill bo i lägenheten åtminstone ett år. Inga husdjur och enbart ickerökare pga allergier.

EDIT: Tack för alla mejl som vällt in under dagen! Jag kommer att gå vidare med några av dem som sökt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *