Min nya bok Fakta om samtycke är äntligen ute. Den är lättläst och riktar sig främst till läsare på mellanstadiet. Så här skriver BTJ i deras recension:

Fakta om samtycke är en lättläst faktabok som är mycket enkel att läsa trots det komplexa och viktiga ämnet. På 31 sidor redogörs och diskuteras för vad samtycke är och innebär för ett barn. Boken är konkret och diskuterar ämnet på ett enkelt och applicerbart sätt. Utrymme ges likvärdigt till känslan av att vilja och inte vilja, neka och bli nekad, ge tillåtelse och be om tillåtelse. (…) 

Fakta om samtycke är en både viktig och svår bok som bör finnas tillgänglig för varje barn i mellanstadieålder och uppåt. Behov av diskussion kan finnas och Nypon förlag erbjuder arbetsmaterial för både elev och vuxen. Helhetsbetyg 4 av 5.

Del i en trilogi
Om du uppskattade Fakta om samtycke kan det vara roligt att veta att boken är en del i en boktrilogi, tillsammans med Fakta om puberteten och Fakta om sex. Du kan läsa böckerna i vilken ordning du vill beroende på vad du är intresserad av.

Läs mer om böcker av Inti Chavez Perez här.