Intis mest populära föreläsning!

En normkritisk föreläsning om sex och samlevnad som vänder upp och ner på invanda föreställningar. Föreläsningen tar avstamp i naturvetenskapen, men snabbt visar det sig att avlivade myter om kroppen får konsekvenser för hur vi ser på vårt samhälle. Här ryms ryktesspridning om tjejer, hedersförtyck, hbtq-frågor, med mera. Föreläsningen ges i två olika utföranden, en grundläggande för högstadiet och en mer avancerad föreläsning för gymnasiet eller vuxna.

Tidsåtgång 45-60 minuter. Går att kombinera med ytterligare 45 minuter Frågelåda om sex och relationer.

För dig som…
För dig som vill arbeta mot könsstereotyper, hedersnormer och heteronormativa föreställningar.

Bokning
Boka Inti Chavez Perez som föreläsare genom att mejla kennet.klemets@forfattarcentrum.se. Berätta vilka datum som intresserar dig, samt vilken föreläsning, så kontaktar vi dig.

Allmänna villkor
Villkoren vid bokning kan du läsa här.

Arvoden
Vid skolföreläsningar för elever är standardarvodet följande: 15.000 kr för att föreläsa en gång, 18.000 kr för att föreläsa två gånger och 20.000 kr för att föreläsa tre gånger. Moms och resekostnad tillkommer.

Pressbilder
Arrangören har rätt att använda pressbilder i sin marknadsföring av evenemanget.

Tidigare kunder
Exempel på nöjda kunder som anlitat Inti Chavez Perez är Skolverket, KulturrådetStadsledningskontoret i Stockholms Stad, Region Skåne, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stadLänsstyrelsen i Örebro Län och Landstinget Sörmland.