Nu sitter jag på tåget hem efter en fantastisk förmiddag hos Unga Rörelsehindrade, Göteborgsklubben. Vi pratade om synlighet, frihet, sex, assistans och mycket annat. Om två veckor deltar föreningen på West Pride.

För mig är det här en speciell dag. Det är tredje föreläsningen i Göteborg den här veckan, och det är sista föreläsningen för vårterminen.

Så jag vill stanna upp och säga tack. Sedan Lätta sexboken släpptes i höstas har jag fått ett mottagande som jag inte kunnat drömma om. Arrangörer runt om i landet har ansträngt sig till max för att jag ska nå ut med mitt budskap. Tack alla som ordnat med lokaler, löst teknikproblem, spridit information och gjort allt annat arrangörsarbete som legat bakom mina föreläsningar, seminarier och konferenser.

Tack också till alla som kommit för att lyssna, ställa frågor och diskutera. Ert stora engagemang gör att ni är en drömpublik! Tillsammans utmanar vi okunskap och tabun kring sex och samlevnad, och all onödigt lidande som de för med sig.

Ha en skön sommar!

En kommentar till ”Gäst hos Unga Rörelsehindrade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *