Höstterminen är igång igen, och det betyder att jag är ute och föreläser!

I förra veckan besökte jag Ulricehamn som firade Pride. Jag fick föreläsa tre gånger om hbtq-historia för gymnasieelever. Dessutom hade jag lite fritid i staden och hann besöka Ulricehamn Prides aktiviteter.

Poängen med min föreläsning om hbtq-historia är att visa att människor oavsett sexuell läggning eller könsidentitet alltid har kämpat för att uttrycka sig själva och stå upp för dem man älskar. Det här är något vi människor har gemensamt.

Det var väldigt kul att prata med elever också mellan mina föreläsningar. Tack för det, ni vet vilka ni är!

Det har råkat bli lite av ett hbtq-tema för mig i höst. Jag har varit gäst hos Svenska Kyrkan i Stångby där jag föreläst om hbtq-frågor, och jag har fler hbtq-punkter planerade i höst. Ser fram emot det!