Idag fick jag mejl från min förläggare. Hon berättar att det går otroligt bra för Lätta sexboken! På mindre än tre månader har bokhandlarna sålt två tredjedelar av upplagan. Det betyder att Lätta sexboken är en av bokförlagets snabbast säljande böcker någonsin!

Lätta sexboken släpptes i september, så den har inte funnits till försäljning särskilt länge. Ändå är det redan nu klart att den kommer att hamna mycket högt på listan för mest sålda lättlästa böcker år 2014.

Tack till alla läsare!

Zlatan är Zlatan

Men bäst i ligan är jag inte. Zlatans bok ”Jag är Zlatan” har förstaplatsen på bästsäljarlistan. Det är han värd. Jag håller på och läser hans bok nu och rekommenderar den. Jag är inte så intresserad av att titta på sport och bryr mig inte om alla kända namn som Zlatan slänger sig med. Istället tycker jag att det intressanta är Zlatan själv och hans lite trassliga, mycket stolta familj. Boken känns som en roman, men allt har hänt på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *