Dagensbok.com har läst Lätta sexboken och ger den betyget 9 av 10! Det finns SÅ mycket jag vill citera i recensionen, men jag nöjer mig med följande:

Lätta sexboken är boken jag önskar att jag själv hade fått i händerna som förvirrad men ofantligt nyfiken tonåring. Det är en bok jag vill ge bort till alla jag känner som är, eller har barn, i den åldern. Det är en bok jag tror kommer att hjälpa, lugna, trösta och peppa många oroliga och bultande tonårssjälar.

Som författare blir jag så klart glad. Jag vill ju påverka tonåringarna jag möter. Genom att sprida kunskap och svara på frågor hoppas jag att stötta tonåringar till att bli trygga, se sitt eget värde och respektera varandra.

Jag tänker att ett liv kan påverkas av någon som säger rätt sak vid rätt tidpunkt. Från den tanken hämtar jag energi till att skriva och utbilda!

Feminister recenserar

Förutom dagensbok.com har två andra sajter recenserat.

Jag är otroligt imponerad och ställer in mitt ex i sonens bokhylla.

Så skriver Hanna Lager som driver Feministbiblioteket. I Feministbiblioteket blir böcker granskade ur ett jämställdhetsperspektiv, och Lätta sexboken klarade granskningen bra. Så här avslutas recensionen:

 Meningen är att boken ska vara fördomsfri och att alla ska få plats och jag måste säga att författaren har lyckats mycket bra. Jag ger den stående ovationer!

Slutligen vill jag också nämna att en lärare recenserat boken och skriver att den överträffar förväntningarna!

Tidigare bloggposter i samma ämne: Recensioner av Lätta sexboken 1. Recensioner av Lätta sexboken 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *