RFSL är Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter. För några år sen jobbade jag själv på RFSL, då jobbade jag med hiv. Idag fick jag komma tillbaka till RFSL för en dag, i rollen som författare till Lätta sexboken.

Det här var mitt ämne:

Jag pratade om hur man gör sex- och samlevnad tillgänglig för personer med fysiska funktionsnedsättningar, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och intellektuella funktionsnedsättningar.

Det gick bra! Och sen blev jag spontant medbjuden till RFSL:s julfest. Den ska ske på hemlig ort. En mystisk gul party-buss hämtade oss och jag skriver inifrån den brummande bussen just nu. Genom de regnstänkta rutorna ser jag att vi närmar oss en kaj… Jag för berätta en annan gång hur det slutade! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *