Jag vill dela med mig av pressklipp från senaste dagarna. Jönköpingsposten hyllade Lätta sexboken i en recension i fredags. Så här skriver de:

rakt på sak, oblygt och inte det minsta krångligt leder författaren läsaren genom ämnet

Avsnitt som ”Prata med din assisten” och ”Nedsatt känsel” påminner mig om hur sällan det är jag sett en sexbok som verkligen tagit mångfaldsfrågan på allvar.

Sara Telemans intelligenta bildet bidrar också hit. (…) Det skulle vara lätt att kalla det ”queert” – men egentligen är bilderna bara en sannare avbildning av människor än vad som vanligen tillåts i såna här sammanhang. Modernt, charmigt och med största respekt – det finns en humor

i bilderna som går rakt in.

frågan är om det inte är så här man borde förklara sex för alla

Lätta sexboken skulle definitivt göra sig som kurslitteratur för de flesta högstadieskolor. Alla vi andra kan köpta den som upplyftande och inspirerande läsning.

Wow vilken recension! Tyvärr ligger den inte ute på nätet, men klicka på följande två bilder om du vill läsa hela recensionen.

 

Idag var jag dessutom på omslaget till UNT:s förstasida för kulturbilagan. Artikeln finns tyvärr inte på nätet. Klicka istället på följande bild för att läsa artikeln.

Och dessutom har Feministiskt Perspektiv recenserat under rubriken Inte vilken sexbok som helst! (Man måste prenumerera för att nå deras artiklar.)

2 kommentarer till “Lysande recensioner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *