Nu sitter jag i Eskilstuna och äter thaimat på Spice ’n Rice medan jag väntar på mitt tåg hem. Har nämligen föreläst på en temadag om andrologi som anordnades av Landstinget Sörmland.

Min föreläsningskollega Stefan Adler jobbar på Karolinska Universitetssjukhuset. Det var de som tog fram stödlinjen Preventell dit folk kan ringa ifall de tror att de är på väg att begå övergrepp. Grym verksamhet!

Stefan pratade om den medicinska biten av andrologi: testosteronnivåer, infertilitet och erektil dysfunktion. Själv pratade jag om maskulinitet, sexuellt våld och gruppbeteenden bland unga killar. Det tyckte jag var en kul kombo, för i stort sett pratar vi om samma ämnen, men med två väldigt olika ingångar.

Ny chans att se oss

Alla goda ting är… två! Du har därför en ny chans att komma på temadag med Stefan och mig. Onsdagen 22 mars i Nyköping kör vi en repris. Kl 13 börjar det på biblioteket, i Olrogsalen.

Dagen riktar sig till de som behöver kunskaperna i sitt arbete, men även patienter eller anhöriga till patienter med prostatacancer kan komma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *