Det råder lite av en Fifty shades of Grey-hysteri i Sverige, med filmen i biotoppen. Så jag passar på att utlysa en tävling i temat!Det finns nämligen en officiell kollektion med sexleksaker från Fifty Shades-serien, som jag tycker är snyggt formgivna. Till er bloggläsare lottar jag ut en värdecheck på 600kr för sexleksaker ur denna kollektion. (Hela kollektionen finns här.)

Regler

För att vara med: Skriv en hälsning i kommentarsfältet och posta vidare länken till tävlingen, exempelvis på Facebook. Jag drar vinnaren i slutet av veckan.

Specialregel: Om du skriver en haiku eller rimmad dikt som du postar i kommentarsfältet så får du tre lotter i dragningen istället för en! Det är trots allt ett litterärt verk som är grunden till Grey-serien, så jag vill främja skrivandet!

Oroa dig inte ifall din kommentar inte kommer upp på en gång, det beror på modereringen. Flera kommentarer eller dikter kommer ändå bara resultera i en eller tre lotter i dragningen, så spamma inte! 🙂

Tävlingen sponsras av sinful.se som säljer sexleksaker.

Lycka till!

EDIT: Tävlingen är avslutad. Grattis Ida Arnstedt som vann dragningen!

4 kommentarer till “Tävling: Vinn sexleksaker”

 • Tillägg: Lottningen kan inte överklagas. Jag ansvarar inte för posthantering eller produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Fifty Shades of Grey är ett skyddat varumärke som inte ägs av mig.

 • Skriver även fast jag egentligen är loj
  eftersom den här tävlingen verka så skoj
  En presentcheck på leksaker vore gött
  så kan man få det lite blött 😉

 • Hej hej,

  Toppentävling det här!

  Jag hoppas att detta ska förgylla min och pojkvännens atmosfär.
  Aldrig tidigare har jag detta provat på,
  men med kärleken vet jag att vi underbart kommer att få.
  Ett presentkort från Sinful.se med produkter som vi gemensamt väljer ut,
  garantin medföljer ett njutningsbart tjut.
  Jag håller tummarna för att det blir jag som detta kommer vinna,
  gör jag det blir jag en väldigt lycklig kvinna.

  Jag har delat tävlingen på min blogg
  http://mizzyzordinaryblog.blogspot.se/2015/03/sexindustrin.html
  Önskar dig en fortsatt fin helg!
  Hälsningar Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *