20130207-091911.jpg

Efter min bloggpost om Försvarsmaktens reklamkampanj bjöds jag in till ett samtal i P1 Morgon med Försvarsmaktens informationschef Erik Lagersten.

Det blev ett intressant samtal. I slutrepliken blev det dock lite lustigt. Jag ville säga att jag själv tyckt att Försvarsmakten tidigare framstått som en intressant arbetsgivare, men att årets kampanj kändes som att den tog avstånd från personer som mig. Det finns helt enkelt en risk att människor känner sig utpekade och inte vill söka sig dit, vilket vore synd för Försvarsmakten själva eftersom de vill ha mångfald i sina ansökningar.

Tyvärr avbröts jag i resonemanget, efter att ha sagt detta om att de var en intressant arbetsgivare. Programledaren tackade för samtalet och sa på skoj att P1 inte är en arbetsförmedling. Erik Lagersten sa att jag var välkommen till Försvarsmakten. Det hela blev lustigt för lyssnarna, men jag tycker att det var synd att min poäng inte gick fram!

Till nästa gång får jag öva i förväg på att leverera kortare repliker.

Vad tycker ni om samtalet?

3 kommentarer till “Jag mötte Försvarsmaktens informationschef i P1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *