20120918-092340.jpg

Som jag bloggat om tidigare så har jag fått ett hemmatest för klamydia. Paketet innehåller ett provrör som man ska kissa i, ett transportrör som skyddar provröret, ett vadderat kuvert och en remiss som man ska fylla i med datum för provet.

20120918-092359.jpg

Äntligen fick jag en ledig stund till att göra testet. Eftersom jag jämt är på språng på vardagar så kanske hemmatest inte riktigt lämpar sig för mig. Jag tror jag föredrar ett snabbt besök på sjukhuset mellan jobbet och träningen.

Men det känns skönt att jag gjort testet! Svar får jag via nätet om några dagar. Klamydia är lätt att bota och skulle jag ha det så är det bara att ta lite medicin. Men oavsett om man har det eller inte så är det ju bra att veta sin status.

20120918-092416.jpg

Hejdå kisset. Trevlig resa till klamydia-labbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *