20120917-211913.jpg

Hemkommen från simhallen brygger jag en kopp chai-te med mjölk.

Simningen gick inte så bra idag. Vet inte riktigt vad det var, det brukar alltid ta mig ca 200-300 meter innan jag kommer in i rytmen och får en bra simning. Men idag kom jag liksom aldrig in i rytmen och jag simmade lika dåligt som jag gjorde för några månader sedan.

Egentligen är det inte så konstigt. Jag är supertrött, det är ett under att jag ens tog mig till badet. Så istället för att sura bestämde jag mig för att unna mig en lång stund i bastun innan jag pallrade mig hemåt.

20120917-211938.jpg

Nu ska jag se på en DVD som tv-bolaget jag lunchade med vill att jag ska titta på. Det är deras nästa programkoncept som vi kanske kan samarbeta lite kring. Vi får se vad som händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *