Från vänster: Svante Tidholm (exekutiv producent), Inti Chavez Perez (manus och idé) Valentina Chamorro Westergårdh (regi).

Idag visades kortfilmen Skämtet för första gången, på Kägelbanan i Stockholm. Filmen baseras på ett riktigt rättsfall där en kille hade ”skojtafsat” på en tjej på sin högstadieskola och senare fälldes i tingsrätten för det.

Jag kommer senare att blogga om varför jag tyckte att det här fallet var så intressant att det behövde bli en film. Nu vill jag istället kredda Valentina Chamorro Westergårdh som regisserade filmen samt Fatta Man som projektledde och UR som finansierade. Skämtet kommer att visas på UR Play och jag kommer även att visa den på mina författarbesök i skolor. Tack till publiken!

Foto från inspelningen. Premiärpubliken på Kägelbanan där Fatta Man ordnade konferens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *