Bilden är ett montage

Jag har märkt en sak: Ibland är det lätt att haka upp sig som rubriksättare och under samma dag skriva flera rubriker som liknar varandra. En dag råkade jag sätta två rubriker som båda började med ordet inför. När jag märkte det i slutet av dagen fick jag ändra den ena av rubrikerna, och så skämdes jag lite i smyg.

Nu har jag insett att det inte bara är jag som lider av den här rubrik-tourettesen. Också Aftonbladet, Sveriges bästa sajt enligt mig, kan råka ut för det. Här har jag saxat från deras löp.

Jag tror att det lätt blir så här när man jobbar med ett så snabbt medium som Internet, för att farten gör att man kopplar på sitt tunnelseende. Det kan vara bra att stanna upp ibland för att kolla hur sidan egentligen ser ut, så att den blir balanserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *